Om oss

Vi jobbar med installation, service, kontroll samt optimering av klimat och ventilations­anläggningar.

Vi kan hjälpa till med OVK, styr, service, montage, injustering, projektering, energioptimering och el. Vårt arbetsområde är i första hand Värmland, då vi finns i Sunne, Karlskoga och Karlstad. Vår inriktning är en långsiktig kundkontakt med återkommande nöjda kunder. Vi strävar efter att tillmötesgå kundens önskemål och tillsammans skapa en lösning som fungerar på bästa möjliga sätt.

Service utför vi både vid enstaka och akuta tillfällen eller vid önskemål om servicekontrakt.

Air4You Sweden AB är relativt ungt och expansivt, de anställda på företaget har lång erfarenhet inom ventilation. Vår personal är väl utbildad för att klara projekt som innefattar avancerad industri, personalutrymmen, vårdanläggningar, kemiindustri och offentliga miljöer. Vi arbetar idag med ventilationsinstallationer och service inom bostäder, industrin, näringsverksamheter samt offentliga sektorn.

Air4You har huvudkontor i Karlstad samt filial i Sunne och Karlskoga. Vi är i dagsläget 12 anställda med tanke att växa. Air4You Sweden AB ingår som koncerndotter till Wingeforskoncernen, vilket borgar ekonomisk och juridisk styrka.

Vi tänker på miljön!

Vi använder enbart godkända material med för ändamålet lägsta miljöpåverkan. Vi använder om möjligt i första hand svensktillverkade produkter för att minimera transporter. Aggregat som är svensktillverkade är avsedda för klimatet och håller en långsiktigt hög kvalitet, detta borgar för en långsiktig lösning med god funktion, varför detta är att föredra. Vi använder uteslutande nya firmabilar med miljöklassade motorer för att tillmötesgå dagens miljökrav och minimera miljöbelastningen.